Світловодський район
Спорт

«Спарта» — переможець чемпіонату Світловодського району з мініфутболу

«Спарта» — переможець чемпіонату Світловодського району з мініфутболу
У суботу, 15 серпня, з дев’ятої ранку до третьої дня у селі Григорівці Світловодського району на стадіоні зі штучним покриттям відбувся відкритий чемпіонат Світловодського району з мініфутболу.
Брали участь у змагання шість команд: три команди з Григорівки (основний склад, дорослий і школярі), дві команди з міста Світловодська — «Спарта», «Хранителі», а також команда із села Великої Андрусівки. На груповому етапі команда «Спарта» обіграла третій склад команди Григорівки з рахунком 10:0, а також команду з Андрусівки — 4:2. «Спарта» вийшла у півфінал і обіграла команду «Хранителі» (8:0).

Основний склад григорівської команди у грі з командою Великої Андрусівки вийшли у фінал з рахунком 6:2. За третє місце змагалися команди Великої Андрусівки і світловодські «Хранителі» (капітан Богдан Середенко). Першим вдалося побороти суперників (6:4).

У фіналі зійшлися команди першого складу Григорівки (тренер Микола Якимець) і команда «Спарта» (представник Ігор Дмітрієв, капітан Андрій Обертас, тренер Віталій Мисяк). У запеклій боротьбі з рахунком 3:1 команда «Спарта» посіла І місце. Команда першого складу з Григорівки — ІІ місце. Команда з Великої Андрусівки — ІІІ місце (капітан Віталій Зубенко).

Команди були нагороджені кубками і м’ячами. Представник «Спарти» Ігор Дмітрієв розповів про складнощі, які, до речі, не завадили стати переможцями: «У нас був неповний склад команди, лише дві заміни, тому ставили перед собою ціль: отримати кращий результат, а гравці щоб лишилися неушкоджені. У нас це вийшло. Хочу відзначити воротаря Богдана Мігуна, який достойно відіграв на цих змаганнях. Він займається у відділенні футболу Світловодської ДЮСШ №1 у тренера Юрія Василенко, якому я дякую за такого воротаря».

Альона Зозуля

"ВК" у PDF