Новгородківський район
Спорт

Футбол у пам’ять Анатолія Кравченка

Футбол у пам’ять Анатолія Кравченка
9 серпня вже традиційно у місті Новоукраїнці відбувся чемпіонат Кіровоградської області з футболу серед ветеранів 35+ пам’яті Анатолія Кравченка.
Цьогоріч участь брали вісім команд області, які після проведення жеребкування були розподілені на дві групи по чотири команди. Команда Новгородківського району, яка впродовж останніх трьох років є постійним учасником фінальної стадії змагань, потрапила в одну групу разом з командами Долинського, Знам’янського та Новоукраїнського районів.

Перший поєдинок проти команди Долинського району новгородківці на чолі з капітаном команди Євгенієм Захожим провели досить непогано. У першому таймі команди обмінялися небезпечними ударами по воротах, де на висоті були голкіпери команд, відводячи небезпеку від своїх воріт. Уже в другому таймі долинчани, скориставшись помилкою захисників, забили єдиний гол в матчі, який і виявився переможним, рахунок 1:0.

У другому груповому поєдинку команда Новгородківського району отримала впевнену перемогу з рахунком 3:0 над суперниками з Новоукраїнки. В останньому поєдинку для виходу у півфінал перемога потрібна була як команді, що представляла Знам’янський район, так і новгородківцям, які в серії післяматчевих пенальті отримали перемогу з рахунком 3:2, основний час гри арбітр зафіксував з нічийним результатом 1:1.

Два півфінали проходили одночасно, в одному з них перемогу здобула команда «Водник» з м.Кропивницького над командою з Долинського району в
серії післяматчевих пенальті 5:4, а команда Новоукраїнки (друга команда) з мінімальним рахунком переграла суперників з Новгородки.

Таким чином, у матчі за ІІІ-ІV місця знову зустрілися команди Долинського та Новгородківського районів. Тут доля третього місця визначалася в серії післяматчевих пенальті, оскільки основний час гри закінчився з рахунком 0:0.

На відміну від групового поєдинку, де перемогу здобули долинчани, у матчі за бронзу влучнішими виявилися новгородківці — 3:2. Перемогу в турнірі здобули його господарі, які обіграли суперників ФК «Водник» з Кропивницького (6:1).

У номінації кращий воротар турніру пам’ятну статуетку отримав гравець команди Новгородківського району Михайло Петрище. Від Кіровоградської обласної асоціації футболу команді вручили медалі, диплом та календар збірної України з футболу.

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF