Знам’янський район
Спорт

«Нива» і «Дмитрівка» здобули вольові перемоги, «Промінь» переграв «Тясмин»

«Нива» і «Дмитрівка»  здобули вольові перемоги,  «Промінь» переграв «Тясмин»
Відбулися матчі четвертого туру відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року.
Богданівський «Промінь» святкував впевнену перемогу над «Тясмином» — 3:0. Перша половина зустрічі пройшла без забитих голів. А от після перерви богданівська команда змогла вирвати перемогу. На 60-й хвилині рахунок відкрив Шандра. Через 17 хвилин Костін подвоїв рахунок. А на 81-й хвилині зіграв джокер тренера господарів — третій гол у ворота гостей забив Семенюк.

«Нива» здобула вольову перемогу над «Усівкою» — 2:1. У першому таймі матчу нападник «Ниви» Постільняк втратив три можливості відкрити рахунок. А от команда з Олександрії свій момент у першому таймі зуміла втілити у забитий гол — Ніколенко результативно замкнув передачу Бульби. У другому таймі матчу на шістдесятій хвилині Ніколенко міг подвоїти рахунок, але не реалізував вихід один на один з голкіпером — у нападника м’яч звалився з ноги. Через кілька хвилин зі штрафного небезпечно пробивав Сафронов — голкіпер гостей зіграв надійно. А на 70-й хвилині матчу Аніцой вміло головою замкнув передачу партнера — 1:1. Через 15 хвилин господарям вдалося вирвати перемогу — молодий Корсун з 18 метрів влучно пробив у нижній кут воріт «Усівки» — 2:1.
Програму четвертого туру чемпіонату закривав матч у Суботцях — «Хлібодар» приймав «Дмитрівку». На перерву команди пішли без забитих голів. Другий тайм матчу подарував не лише більше небезпечних моментів, але й забиті голи. Після подачі з кутової позначки пробивав Дергунов — захисник господарів вибив м’яч з пустих воріт. Через кілька хвилини Барбанов загострював ситуацію біля воріт господарів — останніх врятувала перекладина воріт. А на 70-й хвилині матчу Тарасенко закинув м’яч за шиворот воріт голкіпера «Дмитрівки» — 1:0. Господарі вели у рахунку 5 хвилин — Андрієнко ударом зі штрафного перекинув стінку гравців суперника і поцілив у ближній нижній кут воріт — 1:1. Потім команди обмінялися небезпечними моментами. У «Дмитрівці» вище воріт пробивав Радченко. У «Хлібодарі» це ж зробив Тарасенко. На 80-ій хвилині матчу по лівому флангу атаки Добрянський здійснив індивідуальний прохід і виконав передачу на Козіна, якому залишалося переправити м’яч у пусті ворота суперника. Господарі могли зрівняти рахунок, але знову свій момент не використав Тарасенко. А в компенсовані хвилини зустрічі Різник забив третій гол у ворота «Хлібодара». З рахунком 3:1 перемогу здобула «Дмитрівка», яка піднялася на друге місце, відстаючи на два очки від «Ниви». У наступному турі, 2 серпня, у Дмитрівці два лідери зустрінуться між собою.

На третьому та четвертому місцях перебувають «Хлібодар» та «Промінь», які мають відповідно 6 та 4 очок. Далі розташувалися гості чемпіонату — «Усівка» (Олександрія) — 3, «Тясмин» (Олександрівка) та «Буревісник» (Знам’янка) — по 2 очки.

У заліку бомбардирів лідирують Олексій Літвін («Усівка»), Андрій Кравченко («Хлібодар») та Сергій Костін («Промінь»), які забили по 4 голи.

Андрій Шевчук

"ВК" у PDF