Знам’янський район
Спорт

Вісім нагород привезли мошоринські велосипедисти зі змагань у Миколаєві

Вісім нагород привезли мошоринські велосипедисти зі змагань у Миколаєві
На відкритій першості міста Миколаєва у багатоденній гонці на шосе серед юнаків та дівчат, що відбулася 3-5 липня, спортсмени відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (велоклуб «Рос Агро», с.Мошорине, тренери Вадим Кива і Віра Борисюк) вибороли вісім нагород: по три золотих і срібних та дві бронзові.
Перші після карантину змагання для мошоринських велосипедистів відбулися достатньо успішно. У перший день змагань проводилася індивідуальна гонка на час. Роман Скорбич став першим у змаганнях серед юнаків 2008 року народження і молодші. Срібло у змаганнях серед юнаків 2006-2007 років народження здобув Роман Винник. Срібло виборола і Валентина Гораш у змаганнях серед дівчат 2006-2007 років народження. Наступного дня відбулася групова гонка на 30 кілометрів, в якій Роман Скорбич фінішував другим. Третього дня спортсмени змагалися у груповій гонці на 40 кілометрів, тут Роман Скорбич виборов золото, Роман Винник — бронзу.

За підсумками трьох етапів було визначено переможця та призерів у загальному заліку. У змаганнях серед юнаків 2008 року народження і молодші перше місце посів Роман Скорбич, у змаганнях серед юнаків 2006-2007 років народження Роман Винник зайняв третю сходинку. Тим самим хлопці принесли до спортивної скарбниці Мошориного по ще одній відповідній медалі.

За словами тренерки Віри Борисюк, у липні на її підопічних чекають ще одні старти. Сподіваємося, не менш вдалі.

Тетяна Юганова

"ВК" у PDF