Знам’янський район
Спорт

«Ігри патріотів» — з відривом у 30 очок перемогли «Рятувальники»

«Ігри патріотів» — з відривом у 30 очок перемогли «Рятувальники»
У селі Петровому Знам’янського району з нагоди відзначення Дня державної служби України та Дня Конституції України 26 червня відбулися спортивні змагання «Ігри патріотів».
Участь у змаганнях брали п’ять команд: «Тріумф» (команда Знам’янської райдержадміністрації та районної ради), «Арсенал» (команда військової частини В/Ч А1201), «Миротворець» (команда учасників АТО), «Щит» (команда Знам’янського міськрайонного відділу поліції ГУНП України в Кіровоградській області) та «Рятувальники» (команда Знам’янського міськрайонного відділу ДСНС України в Кіровоградській області).

Змагання проходили у таких видах спорту: дартс, армспорт, футзал, а також підтягування на перекладині, підняття гирь і перетягування канату.

У загальному заліку перемогу у змаганнях здобула команда «Рятувальники» (75 очок). Друге місце посіла команда «Миротворець» (45 очок). Інші три команди — «Тріумф», «Арсенал» «Щит» набрали однакову кількість балів (40 очок). За кращу гру з футзалу третє місце віддали команді «Щит». Четверте та п’яте місця — команди «Арсенал» та «Тріумф».

Переможці та призери змагань у дартсі: І місце — Роман Зубака, II місце — Руслан Пушкаренко, ІІІ місце — Сергій Іванов; у армспорті: І місце — Костянтин Венгерський, ІІ місце — Сергій Купцов, ІІІ місце — Василь Моісеєнко; у футзалі: І місце — «Рятувальники», ІІ — «Щит», ІІІ — «Арсенал»; у підтягуванні на перекладині: І місце — Павло Яровий, ІІ місце — Юрій Лосев, ІІІ місце — Павло Фігун; у піднятті гир: І місце — Володимир Мухуров та Володимир Дьячков, ІІ місце — Сергій Войтко та Василь Моісеєнко, ІІІ місце — Роман Веремеєв та Олександр Лук’яненко; перетягування канату: І місце — «Тріумф», ІІ — «Миротворець», ІІІ — «Арсенал».

Арбітраж змагань забезпечували Віктор Слюсаренко, Сергій Богун, Віталій Воровський, Євген Бандурка та Олександр Лісовий.

На церемонії нагородження усі команди отримали призи, переможцям і призерам у представлених видах спорту вручили дипломи відповідно до зайнятих місць. Учасникам бойових дій вручили медалі Кіровоградської обласної ради «За мужність і відвагу». Також
нагородили переможців і активних учасників Всеукраїнського бігового флешмобу 2020 року. Серед найкращих учасників ініціатор
флешмобу Володимир Мухуров відмітив Олександра Кришка, Віталія Приходька, Тетяну Шульгу, Марину Таран, а також Ок-
сану і Богдана Войчишиних.

Альона Зозуля

"ВК" у PDF