Олександрівський район
Спорт

Олександрівка. Міжнародний Олімпійський день на відео

Олександрівка. Міжнародний Олімпійський день на відео
Щоб відзначити 23 червня Міжнародний Олімпійський день, легкоатлети дитячо-юнацької спортивної школи Олександрівського району провели нестандартне тренування, яке зняли на відеокамеру і змонтували ролик, який популяризує спорт.
Зазвичай у цей день у спортшколі організовували змагання, але оскільки триває карантин, то провели тренування і зняли відео. Це було нестандартне спільне тренування легкоатлетичних груп тренерів Яни Артеменко, Вадима Приймака й Олександра Роздобудька. Того дня тренували естафету по 10 метрів, відпрацьовували передачу естафетної палички, бар’єрний крок тощо. Деякі форми проведення вправ використовувалися вперше та отримали схвальні відгуки юних спортсменів.

— Це відео діти постили на своїх сторінках у соцмережах, батьки просили мене надіслати їм ролик, — говорить тренерка Яна Артеменко.
— Так наше тренування на камеру стало пам’яткою для спортшколи, а героям сюжету буде цікаво через декілька років подивитися на свої результати.

До того ж я помітила, що на камеру діти більше стараються, бо хочуть, щоб вийшло правильно і красиво, та й помилки вони свої бачать, так що думаю ввести тренування на камеру в роботу з нашими легкоатлетами.

Тетяна Юганова

"ВК" у PDF