Знам’янський район
Спорт

Переможцями стали волейболісти з Дмитрівки

Переможцями стали волейболісти з Дмитрівки
У селі Богданівці Знам’янського району у залік 40-ї Знам’янської районної спартакіади відбулися змагання з волейболу серед чоловічих команд.
У змаганнях взяли участь шість команд: волейболісти із сіл Богданівки, Володимирівки, Суботців, Дмитрівки і Цибулевого (дві
останні були з Дмитрівської ОТГ). Також одна команда, Богданівка, виступала поза заліком. Команди були поділені на дві групи.

У групі А перше місце впевнено посіли волейболісти з села Дмитрівки, які переграли спортсменів з Володимирівки та Суботців. В іншій групі богданівські волейболісти перемогли суперників з Цибулевого та другу команду свого села. У матчі за третє місце зустрічалися волейболісти з Володимирівки і Цибулевого. У першій партії Володимирівка програла у рахунку 10:18, але зуміла проявити характер і вирвати перемогу — 25:23. Друга партія між цими команда пройшла в меншій боротьбі — 25:15 на користь Володимирівки. У фінальному протистоянні зустрічалися володимирівські та богданівські волейболісти. У першій партії дмитрівчани впевнено виграли з рахунком 25:16. У другій партії вони вели у рахунку 17:13, 23:21, але богданівці зуміли на морально-вольових догнати суперника і вирвати перемогу — 26:24. А от у третій партії дмитрівчани не дали шансів на перемогу супернику — 15:8.

На церемонії закриття змагань переможець і призери отримали дипломи, а команда з Дмитрівки як переможниця змагань отримала кубок. Змагання відбулися за підтримки відділу освіти, культури, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації (начальниця Віта Сидоренко) та районної організації ВСФТ «Колос» АПК України (керівник Сергій Богун).

Андрій Шевчук

"ВК" у PDF