---
Спорт

Волейбол. Приз Віктора Тесленка

Волейбол. Приз Віктора Тесленка
19 лютого у спортивній залі фізкультурно-спортивного товариства "Колос" смт Онуфріївки відбулися змагання з волейболу на приз Віктора Тесленка.
Віктор Іванович Тесленко народився в селі Браїлівці Онуфріївського району 10 грудня 1960 року в сім'ї колгоспників. Після закінчення школи працював водієм в місцевому колгоспі. Був призваний в армію 3 березня 1980 року, служив в республіці Афганістан. У Павлиському музеї зберігаються особисті речі Віктора Тесленка. Серед них два календарики. Хлопець проколював кожний прожитий день. Календар за 1980 рік - дні проколоті, а за 1981 проколоті дні до 11 січня. 11 січня Віктор Тесленко відбивав напад на автоколону. Був тяжко поранений але продовжував битися, щоб не допустити полону себе і бойових побратимів. Похований в центрі Браїлівки. За мужність Віктор Тесленко нагороджений орденом Червоної Зірки (посмертно).

П'ятий рік спілка воїнів-інтернаціоналістів "Саланг" спільно з районним відділом освіти проводить волейбольні змагання на кубок Віктора Тесленка.

Цього року за кубок боролися п'ять команд: команда Успенської школи І-ІІІ ступенів, команда Онуфріївської школи І-ІІІ ступенів, команда Млинківської школи І-ІІІ ступенів, команда Камбурліївської школи І-ІІІ ступенів, команда НВК "Павлиська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - ліцей імені В.О. Сухомлинського".

У першій грі команда Успенки перемогла команду Павлиша. У другій грі команда Онуфріївки перемогла команду Павлиша . У третій грі команда Млинка перемогла команду Камбурліївки. У четвертій грі команда Успенки перемогла команду Онуфріївки. У п'ятій грі команди Камбурліївки і Онуфріївки грали за ІІІ і ІV місця, сильнішою виявилася команда Онуфріївки. У заключній грі команди Млинка і Успенки грали за І і ІІ місце. Другий рік поспіль, за результатами змагань, на першій сходинці опинилася команда Млинківської загальноосвітньої школи.

Організували і проводили змагання голова Онуфріївської районної спілки воїнів-інтернаціоналістів "Саланг" Володимир Гога та виконуюча обов'язки начальника відділу освіти райдержадміністрації Тетяна Терещенко. Вони вручили команді Млинка кубок і грамоти за перше місце. Команди Успенки і Онуфріївки отримали грамоти.

Владислав Овчаренко
Волейбол. Приз Віктора Тесленка
Волейбол. Приз Віктора Тесленка

"ВК" у PDF