---
Спорт

Кубок Юрія Розума

Кубок Юрія Розума
9 листопада у приміщені спортивного залу ПТУ №36 селища Новгородки відбувся турнір з настільного тенісу «Кубок пам’яті Юрія Розума».
На участь заявилося шість команд: Новгродківська філія РЕМ (капітан Володимир Демченко), Новгородківський відділ національної поліції (капітан Володимир Репело), ПТУ №36 (капітан Олександр Яблуновський), ГО «Новгородківська спілка ветеранів» (капітан Іван Орел), ДЮСШ «Колос» (капітан Богдан Рапіцький) та с. Велика Чечеліївка (капітан Рустам Мурадов).

Урочисте відкриття відбулося за участю родини Юрія Розума. Дружина Любов Розум та онук Наум Розум висловили слова подяки та побажали чесної боротьби і гарного спортивного настрою. Хвилиною мовчання та виконанням Гімну України спортсмени розпочали боротьбу за головний кубок турніру. Фаворитом змагань були команди нацполіції та Новгородківського РЕМ, але волю до перемоги
показали ветерани та учнівський колектив училища. У заліку перемогу та Кубок пам’яті Юрія Розума отримала команда ПТУ №36, друге місце посіла команда Новгродківського РЕМ, третє — команда нацполіції. Наймолодші учасники турніру — спортсмени ДЮСШ «Колос» отримали задоволення від змагань та солодощі від родини Розумів.

Турнір буде традиційним районним, він має на меті популяризацію настільного тенісу, здорового способу життя та вшанування пам’яті людини, яка все своє життя працювала на розвиток та благоустрій території і добробуту людей Новгородківського району. Юрій Розум тривалий час очолював акціонерне товариство «Куцівський елеватор «Каргілл»», і 9 листопада йому мало б виповнитися 61 рік.

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF