---
Спорт

Всеукраїнський фестиваль чемпіонів «Відкриті уроки футболу»

Всеукраїнський фестиваль чемпіонів «Відкриті уроки футболу»
26 жовтня команда Новгородківської ДЮСШ «Колос», яка була представлена юнаками та дівчатами відділень футболу, волейболу, легкої атлетики та панкратіону, взяли участь у наймасштабнішому проекті, що проходить по всій території України — фестивалі чемпіонів «Відкриті уроки футболу».
Минулого року Новгородківський район за підтримки Футбольної федерації України, обласної та районної федерацій футболу мали честь провести спортивне свято. Цьогоріч, продовжуючи гарну традицію, захід було організовано на районному рівні. Після церемонії відкриття свята, виступів, привітань та подарунків від почесних гостей та після виконання Державного Гімну України сорок учасників разом з волонтерами брали участь в різних ігрових вправах із застосуванням елементів техніки гри у футбол. Цікаву програму для дітей підготували і працівники районного відділу поліції, всі охочі мали змогу ознайомитися зі спецзасобами, які працівники поліції використовують під час несення служби. Після невеличкої обідньої перерви друга частина спортивної події була не менш цікава. Розіграш «Солодкого кубку» по-справжньому підсолодив перемогу учасників Артема Лаврова, Івана Самарського та Даніїла Журавля, які після підведення підсумків отримали пам’ятні статуетки за перемогу та солодощі. На церемонії нагородження кожен з учасників отримав від районної федерації футболу диплом за участь у проекті.

Дякую усім дітям, батькам, гостям, всім інструкторам та методистці відділу освіти райдержадміністрації Вікторії Панченко за допомогу та підтримку в реалізації спортивної події.

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF