---
Спорт

Олександрівка приймала чемпіонат області з легкої атлетики

Олександрівка приймала чемпіонат області з легкої атлетики
8 вересня на центральному стадіоні імені Миколи Шишки в смт Олександрівка пройшов чемпіонат Кіровоградської області з легкої атлетики
серед юнаків та дівчат 2002-2003, 2004 років народження і молодших. Боротьбу за перемогу вели 120 легкоатлетів з Кропивницького, Олександрії, Знам’янки, Малої Виски, Пантаївки, Олександрівського району та Дмитрівської об’єднаної територіальної громади.
У бігу на дистанції 100 метрів у своїх вікових категоріях перемогли Аліна Скрипчук, Ілля Попов, Микола Волошин (Кропивницький). Другі місця на цій же дистанції посіли Діана Береза (Кропивницький), Олег Бачинський (Пантаївка), Олександр Біловенко (Олександрівський район), а треті — Катерина Курятенко, Максим Кочергін (Знам’янка) та Андрій Ткаченко (Мала Виска).

На дистанції 200 метрів у своїй віковій категорії перші місця вибороли Даша Грищенко, Яна Зооро, Ілля Попов (Кропивницький) та Артем Косяченко (Пантаївка). На цій же дистанції другі місця здобули Анна Меншой, Катерина Бевза (Кропивницький), Броніслав Грабар (Мала Виска), Савелій Возник (Олександрія), а треті — Каріна Кудря (Мала Виска) та Савелій Возник (Олександрія).

У бігу на 400 метрів у своїх вікових категоріях чемпіонами області стали Руслана Гирич, Єлизавета Луньова з Кропивницького, Денис Аполонов з Олександрівки, Ілля Кучеренко з Малої Виски. На другу сходинку п’єдесталу пошани на цій же дистанції у своїх вікових категоріях піднялися Тетяна Галушка (Олександрівський район), Евеліна Коваль (Кропивницький), Микола Монастирський (Олександрія), Стас Дорогань (Мала Виска), а на третю — Аліна Скрипчук, Максим Денисенко (Кропивницький), Святослав Малохатько (Мала Виска).

На дистанції 800 метрів чемпіонське звання у своїх вікових категоріях здобули Антоніна Швець (Кропивницький), Марія Краськова (Олександрівський район), Максим Кочергін (Знам’янка), Андрій Радзевило (Олександрівський район). Другими на дистанції 800 метрів у своїх вікових категоріях стали Людмила Гаврилюк з Кропивницького, Галина Руденко та Василь Іваничко з Олександрівського району, третіми — Яна Клименко, Владислав Бережний (Олександрівський район).

На дистанції 1500 метрів чемпіонами області у своїх вікових категоріях стали Віра Герун з Олександрівки, Світлана Кобелянська з Дмитрівки, Данило Балгаров з Олександрії та Віктор Шпильовий з Олександрівки. На цій же дистанції другі місця вибороли Вікторія Бондаренко (Олександрівка), Ростислав Просяник (Пантаївка), Ярослав Терновський (Олександрія).

Стрибки у довжину у своїх вікових категоріях виграли Євгенія Коломієць (Кропивницький), Максим Кочергін (Знам’янка), Олександр Біловенко (Олександрівка). Другі результати показали Дар’я Тищенко (Олександрівка), Євген Ужвенко (Знам’янка) та Микола Волошин (Кропивницький), а третє — Христина Коновальчук з Кропивницького.

У метанні списа чемпіонські звання у своїх вікових категоріях здобули Анна Кальніцька (Пантаївка), Тетяна Кравченко
(Знам’янка), а другі місця — Марина Коваленко та Катерина Курятенко зі Знам’янки. Третій результат у Катерини Перев’язко з Пантаївки.

У штовханні ядра найсильнішими в області у своїх вікових категоріях стали Ілля Лопушенко та Іван Атамась (Знам’янка). Олександрівські легкоатлети Артур Квашко і Дмитро Бойко показали відповідно другий і третій результати у штовханні ядра.

Василь Білошапка
Олександрівка приймала чемпіонат області з легкої атлетики
Олександрівка приймала чемпіонат області з легкої атлетики
Олександрівка приймала чемпіонат області з легкої атлетики
Олександрівка приймала чемпіонат області з легкої атлетики

"ВК" у PDF