Світловодський район
Спорт

Золото й срібло вибороли дзюдоїсти Світловодська

Золото й срібло вибороли дзюдоїсти Світловодська
14-15 листопада у Харкові відбувся традиційний Міжнародний турнір з дзюдо "Золота осінь". У змаганнях взяли участь юнаки віком від 10 до 13 років. Усього більше 600 спортсменів виборювали призові місця й демонстрували свої бійцівські здібності.
Не оминули ці престижні змагання і юні дзюдоїсти Світловодської КДЮСШ. Тренер-викладач з дзюдо Рудольф Матвєєв повіз на турнір трьох своїх вихованців, двоє з них посіли призові місця.

Як і прогнозував тренер, золото та Кубок переможця зміг вибороти Станіслав Рибін. Під час турніру юнак провів 6 боїв і чистим кидком переміг усіх своїх суперників. Це надзвичайно велике досягнення, адже у ваговій категорії Станіслава (42 кг) змагалося 64 спортсмена, тож боротьба була жорстка й безкомпромісна, й тим приємнішою стала перемога.

Дуже вдало виступив і Сергій Постіл (55 кг). Юнак здобув перемогу в 4-х боях, але у фінальній сутичці припустився невеличкої помилки і в результаті посів друге місце.

Рудольф Матвєєв нам розповів, що дуже задоволений результатами своїх вихованців, які прославляють рідне місто далеко за його межами: "Хлопці показали досить високий рівень підготовки, вміння протистояти сильним суперникам і бійцівські здібності. Вони довели, що у Світловодську є гарні бійці і місто може ними пишатися".

Ми вітаємо переможців та бажаємо юним світловодцям підкорення нових спортивних висот.

"ВК" у PDF