Знам’янський район
Спорт

Успіхи велосипедистів з Мошориного на міжнародних змаганнях

Успіхи велосипедистів з Мошориного на міжнародних змаганнях
На фото Олександр Шевченко, Вадим Кива та Софія Шевченко

У 63-ій Міжнародній велогонці українсько-польської дружби пам’яті полковника В.Ф.Скопенка, яка відбулася у Польщі, у складі збірної України участь брав вихованець відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (клуб «Рос Агро», с.Мошорине, тренер — Вадим Кива) Олександр Шевченко.
У рамках цієї міжнародної велогонки проводилася багатоденна гонка. Було проведено шість етапів. На цих етапах Олександр Шевченко здобув три призові місця — одне друге та два третіх місця. За підсумками всіх змагань Олександр Шевченко посів 9-е місце.

Також у Польщі окремо відбувалася гонка критеріум, у якій Олександр Шевченко посів ІІІ місце. У юнацькому чемпіонаті Європи з велоспорту,
який відбувався у Нідерландах, участь брала вихованка відділення велоспорту села Мошориного Софія Шевченко. Спортсменка змагалася у груповій гонці серед юніорок. Серед 98 спортсменок Софія посіла 36-е місце (на жаль, двічі були падіння, які завадили покращити результат). Попри це Софія показала кращий результат серед українок, яких у цій гонці було п’ятеро (чотири інші українки посіли 40, 45, 65 і 66 місця).

Андрій Шевчук

"ВК" у PDF