---
Спорт

Футбол «Рубін» — «Зоря»

Футбол «Рубін» — «Зоря»
У суботу, 10 серпня, у рамках проведення другого туру чемпіонату Онуфріївського району з футболу «Зоря» (Попівка) приймала на своєму полі «Рубін» (Онуфріївка).
У першому турі команди вже зустрічалися, тоді спортивна фортуна була на боці команди «Зоря». У даний час недавно відновлена
команда «Зоря» після програшу деріївського «Граніта» успенській «Чайці» посіла другу сходинку турнірної таблиці, а «Рубін», який завжди був в лідерах, після декількох невдач перемістився в середину таблиці. «Рубін» добре пам’ятав про свою поразку, і команда була налаштована лише на перемогу. З огляду на такі передумови цікавість до гри у вболівальників була дуже високою.

Уже з перших хвилин стало зрозуміло, що матч буде дуже напружений. Було багато порушень, гравці травмувалися, кожна команда отримала по одній червоній та по декілька жовтих карток, арбітр не скупився на штрафні. Один з таких штрафних вивів команду «Рубін» вперед, другий гол у ворота «Зорі» був дуже видовищний і може претендувати на «гол року»: нападник команди райцентру поклав м’яч прямо під перекладину воріт. Після другого пропущеного м’яча «Зоря» почала відчайдушні атаки на ворота гостей, але захист «Рубіна» показав себе найкращим чином. Деякі атаки призводили до ударів по воротах гостей, і команду рятувала майстерна гра голкіпера Олександра Кожушка, кожна вдала відсіч супроводжувався оплесками глядачів. Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь команди райцентру.

У другому таймі команда господарів активізувалася ще більше. Зважаючи на те, що атаки по центру поля до успіху не приводили,
акцент був перенесений на атаки вздовж бічної лінії, і гравцям «Рубіна» часто доводилося вибивати м’яч за бокову лінію, зриваючи атаку. Друга половина гри не принесла зміни рахунку і поєдинок закінчився з рахунком 2:0 на користь команди Онуфріївки.

У цей день зустрічалися ще чотири команди: «Метеор» (Зибкове) зіграв внічию з «Нивою» (Млинок) 2:2; «Дніпро» (Куцеволівка) поступився «Граніту» (Деріївка) 2:7; ще дві зустрічі було перенесено.

Владислав Овчаренко
Футбол «Рубін» — «Зоря»
Футбол «Рубін» — «Зоря»

"ВК" у PDF