---
Спорт

Перемога «Рубіна»

Перемога «Рубіна»
У суботу, 13 липня, «Темп» (Камбурліївка) на своєму полі приймав команду «Рубін» (Онуфріївка). Гра проходила в рамках чергового туру першості Онуфріївського району з футболу.
Перший тайм пройшов досить гостро: обидві команди постійно атакували ворота суперника, але, незважаючи на всі зусилля, на перерву команди пішли з рахунком 0:0. У другій половині гри гості вирішили дещо змінити тактику: м’яч постійно пасували від одного гравця іншому, вишукуючи шпаринку в обороні «Темпа». Під час однієї атаки Владислав Метельський відправив смугастого у ворота господарів. 1:0 на користь «Рубіна». Після забитого м’яча команди додали обертів: «Рубін» намагався збільшити рахунок, «Темп» хотів звести гру до нічиєї. Під час однієї атаки нападник гостей Богдан Плутахін забив ще один м’яч у ворота господарів поля. І в команди Онуфріївки немов відкрилося друге дихання: атака за атакою, і гравцям «Темпа» для того, щоб пригасити атакуючий порив, довелося вибивати м’яч за бічну лінію. Але господарі не відсиджувалися в обороні, і гол престижу забив гравець «Темпа» Данііл Курка. Гра завершилася
з рахунком 2:1 на користь «Рубіна».

Цього дня зустрічалися ще шість команд: «Чайка» (Успенка) перемогла «Колос» (Павлиш) з рахунком 4:2; «Нива» (Млинок) отримала перемогу над командою «Дніп-ро» (Куцеволівка) з рахунком 7:0; «Граніт» (Деріївка) переміг «Оріон» (Вишнівці) 5:0; матч між командами «Зоря» (Попівка)
і «Метеор» (Зибкове) перенесено.

Владислав Овчаренко
Перемога «Рубіна»
Перемога «Рубіна»

"ВК" у PDF