Онуфріївський район
Спорт

Футбол. «Рубін» залишив поле

Футбол. «Рубін» залишив поле
У суботу, 06 липня, в рамках проведення чергового туру районного чемпіонату з футболу Онуфріївського району «Чайка» (Успенка) приймала на своєму полі команду «Рубін» (Онуфріївка). Зустрілися сильні команди, неодноразові чемпіони тому матч привернув велику увагу вболівальників.
«Рубін» дуже серйозно підготувався до гри, команда була налаштована лише на перемогу. У першому таймі гра проходила переважно на половині господарів, команда райцентру постійно атакувала, «Чайка» грала від оборони, постійно контратакуючи. На 20-й хвилині першого тайму нападник «Рубіна» Богдан Плутахін відкрив рахунок і вивів свою команду вперед. На перерву команди пішли з рахунком 1:0. У другому таймі додала обертів команда «Чайка», і гра стала ще гострішою. Багато роботи було у голкіпера онуфріївської команди Ігоря Лашка. За порушення правил арбітр зустрічі призначив одинадцятиметровий у ворота гостей, і його чудово реалізував гравець «Чайки». Наприкінці другого тайму господарі забили ще один голу у ворота суперника. Рахунок став 2:1. Гравці «Рубіна» вважали, що було положення «поза грою», і, як протест проти зарахованого гола, достроково залишили поле.

Цього дня зустрічалися ще 8 команд: «Колос» (Павлиш) переміг «Метеор» (Зибкове) з рахунком 5:0; «Темп» (Камбурліївка) виграв у команди «Дніпро» (Куцеволівка) з рахунком 5:2; «Нива» (Млинок) зіграла внічию з командою «Граніт» (Деріївка) 1:1; «Зоря» (Попівка) перемогла «Оріон» (Вишнівці) з рахунком 7:1.

Владислав Овчаренко
Футбол. «Рубін» залишив поле
Футбол. «Рубін» залишив поле

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF