---
Спорт

«Нива» — переможець турніру до Дня Конституції України

«Нива» — переможець турніру до Дня Конституції України
У Знам’янському районі 28 червня відбувся футзальний турнір до Дня Конституції України.
Участь у турнірі взяли чотири команди: ФК «Дмитрівка», «Промінь» (Богданівка), «Хлібодар» (Суботці) і «Нива» (Цибулеве). Команди змагалися за коловою системою.

За підсумками змагань перше місце посіла «Нива». Друге та третє місця відповідно посіли команди ФК «Дмитрівка» та «Хлібодар». Четверте місце посіла команда «Промінь». Відзначимо, що перемога на турнірі команди «Нива» була впевненою. У матчах з «Променем» і «Хлібодаром» напружена гра була лише у перших таймах, після перерви «Нива» додавала у швидкості і реалізації — виграла ці матчі з однаковим рахунком 6:2. Господарям турніру, ФК «Дмитрівка», «Нива» не дала шансів на позитивний результат ще у першому таймі — 7:0 (три з семи м’ячів були забиті до перерви).

Кращими бомбардирами турніру стали Бориса Сафронов («Нива») і Євген Артьомов (ФК «Дмитрівка), які забили по сім м’ячів. Шість забитих м’ячів на рахунку гравця «Хлібодара» Романа Дар’єва.

На церемонії закриття змагань переможець змагань отримав кубок та диплом; призери були нагороджені дипломами. Також грамотами були відзначені окремі спортсмени. Кращим голкіпером став Олексій Чеботарьов («Хлібодар»). Кращими захисником та нападником відповідно було визнано Олександра Паламарчука (ФК «Дмитрівка) і Бориса Сафронова [/b][b](«Нива»).

Змагання пройшли на спортивному майданчику ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка» за сприяння відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації, районної федерації футболу та районної організації ВСФТ «Колос» АПК України.

Андрій Шевчук

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF