---
Спорт

Катерина Онісімова здобула дві нагороди на чемпіонаті України

Катерина Онісімова здобула дві нагороди на чемпіонаті України
28-30 червня у Луцьку відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. Участь у цих змаганнях брала уродженка Знам’янського району Катерина Онісімова (народилася в селі Володимирівці, перший тренер Віталій Воровський).
Катерина Онісімова, яка на цих змаганнях представляла Дніпропетровську область, брала участь у бігу на 1500 та 3000 метрів. У бігові на 1500 метрів Катерина Онісімова посіла третє місце. Перше та друге місця у цій дисципліні посіли Юлія Гедз (Львівська область) і Анастасія Кудінова (Дніпропетровська область), які старші за Катерину на 2 та 1 рік відповідно.

У бігу на 3000 метрів Катерина Онісімова стала чемпіонкою України. Вона з результатом 9:58.16 хвилин впевнено виграла забіг. Тож Катерина Онісімова завоювала дві нагороди на юніорському чемпіонаті України з легкої атлетики: золоту та бронзову.
Відзначимо, що виконавчий комітет ФЛАУ затвердив склад збірної України з легкої атлетики, яка 20-28 липня у Баку (Азербайджан) візьме участь у Європейському юнацькому олімпійському фестивалі. На ці змагання у складі збірної України поїде уродженка Знам’янського району Катерина Онісімова.

Андрій Шевчук
Катерина Онісімова здобула дві нагороди на чемпіонаті України

"ВК" у PDF