---
Спорт

Футбольні змагання дітей та їх батьків

Футбольні змагання дітей та їх батьків
1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, у селищі Новгородці відбувся футбольний турнір між вихованцями Новгородківської ДЮСШ «Колос» та їхніми батьками.
Відкриття змагань відбулося зі слів привітання представників районної ради та депутатів, помічника-консультанта народного депутата України Олеся Довгого Ніни Грязнової, які зробили гарні подарунки спортсменам та пригостили солодощами. Формування команд дітей відбулося за умови сліпого жеребкування, після якого було утворено три команди «Ювента». Того дня грала й команда татусів, а родзинкою турніру стала команда мам. Кожній з команд було цікаво спробувати свої сили проти кожного з суперників, тому було ухвалено рішення зіграти поєдинки за коловою системою. Символічно, як для переможця подібних турнірів, від районної федерації футболу було придбано перехідний кубок, який в цьогорічному розіграші отримала команда «Ювента-1».

На цьому спортивне свято не закінчилося, і всі події перенеслися на стадіон «Колос», де було проведено ряд футбольних та легкоатлетичних конкурсів, в яких брали участь як діти, так і їхні мами, після завершення переможці були нагороджені грамотами відповідних ступенів від районної федерації футболу, яка і була організатором даної події.

Євгеній Захожий
Футбольні змагання дітей та їх батьків
Футбольні змагання дітей та їх батьків

"ВК" у PDF