Онуфріївський район
Спорт

Фінальна гра на приз Олексія Калюжного

Фінальна гра на приз Олексія Калюжного
Дев’ятого травня на центральному стадіоні селища Онуфріївки відбулася фінальна гра між «Чайкою» (Успенка) та «Рубін» (Онуфріївка). Команди боролися за приз свого земляка — героя дзоту №11 Олексія Калюжного, який загинув, але на дві доби затримав наступ фашистів на місто Севастополь. Попри негоду футбольний матч привернув велику увагу вболівальників: було багато як місцевих жителів, так і гостей із сусідніх населених пунктів району та області.

Для забезпечення неупередженого суддівства була запрошена бригада арбітрів з міста Олександрії. У першому таймі обидві команди атакували ворота суперника, але спортивна фортуна посміхнулася господарям поля, тож на перерву команди пішли з рахунком 1:0 на користь
«Рубіна». У другому таймі гості змогли зрівняти рахунок. Арбітр призначив додатковий час, але, незважаючи на всі зусилля команд,
довгий час рахунок залишився незмінний, і тільки у другому додатковому таймі команда «Чайка» забила переможний гол. Остаточний рахунок зустрічі 2:1 на користь команди з Успенки.

Команда-переможниця отримала приз Олексія Калюжного, грамоту і грошову премію, «Рубін» — грамоту за зайняте друге місце та грошову премію. Отримали нагороди і кращі футболісти: Андрій Колісник з «Чайка» й Ігор Лашко з «Рубіна». Нагородження провели голова спортивного товариства «Колос» Григорій Винник і завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Чаун.

Владислав Овчаренко
Фінальна гра на приз Олексія Калюжного

"ВК" у PDF