---
Спорт

Онуфріївські чемпіони

Онуфріївські чемпіони
23 березня на спортивній базі Кропивницького коледжу механізації сільського господарства відбувся перший етап обласних сільських спортивних ігор серед сильніших спортсменів збірних команд районів та об’єднаних територіальних громад Кіровоградської області. Серед 12 команд, які взяли участь в змаганнях, були і представники Онуфріївського району.


Змагання проходили по 4-х видах спорту: шахи, шашки, настільний теніс та гирьовий спорт. Найбільш вдало і впевнено виступили онуфріївські шахісти. Так, Ольга Журба (Кубанова) не дала жодного шансу суперникам і впевнено прийшла до переможного фіналу лише з однією нічиєю. Не менш впевнено і вдало виступав Віталій Одінцов, маючи лише одну поразку, — він до переможного фінішу прийшов другим. У загальному заліку вперше за декілька років поспіль обійшли сильну команду з Олександрівки і здобули чемпіонське звання, з чим їх вітаємо. Переможці запевнили, що вони на цьому не зупиняться і будуть працювати над своєю спортивною майстерністю.
Вдало виступили і тенісисти. В особистому заліку Ольга Акімова посіла третє місце. Ветеран настільного тенісу КМС Валентин Курлюк — четверте місце. У загальнокомандному вони вибороли третє місце. Успішно виступив і гирьовик Ярослав Міщенко у ваговій категорії до 80 кг. Він став бронзовим призером, посівши третє місце.

Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», також на них чекають районні спортивні винагороди.

Григорій Винник

…й Олександрівські

Досить вдало на цих же змаганнях виступили спортсмени Олександрівського району. Вони були першими у гирьовому спорті, третіми — шахах, сьомими — у шашках і настільному тенісі.

Василь Білошапка

"ВК" у PDF