Олександрівський район
Спорт

Змагання з футболу й тенісу в Олександрівці

Змагання з футболу й тенісу в Олександрівці
Весна — улюблена пора шанувальників футболу, коли після зимової перерви можна знову зайнятися улюбленим видом спорту. Що й зробили в Олександрівському районі. 17 березня в смт Олександрівка було забито перші офіційні голи під час турнірів з міні-футболу. Цього ж дня відбулися і районні змагання з настільного тенісу.
Спочатку у товариській зустрічі визначали сильніших дитячі збірні ФК «Тясмин» (Олександрівка) — тренер Юрій Чорногор та ФК «Вікторія» (Підлісне), тренер Віктор Завальний. Після першого тайму більш досвідчені гравці з районного центру вигравали 4:3, а ось фінальний свисток зафіксував бойову нічию 5:5.

Після дитячих футбольних пристрастей розпочалися ігри турніру відкриття Олександрівського району з міні-футболу. Здобувши три перемоги із загальним рахунком 11:3, чемпіоном стала команда ФК «Красносілля» на чолі з кращим гравцем турніру Артемом Москаленком. Друге місце посіла команда ФК «Вікторія» з Підлісного, бронзовими призерами стали гравці ФК «Олександрівка».

Цього ж дня у спортивному залі «Олександрівського НВО №2» відбулися районні змагання з настільного тенісу. У напруженій та цікавій боротьбі перше місце здобув Євген Матвієнко, на другому місці — Андрій Юрченко, а замкнув трійку призерів Віктор Даніленко.
Переможці та призери отримали кубки, грамоти та подарунки.

Юрій Яровий, Віктор Завальний

"ВК" у PDF