Знам’янський район
Спорт

Визначилися півфіналісти Кубка отаманів Холодного Яру 2019

Визначилися півфіналісти Кубка отаманів Холодного Яру 2019
24 березня у Знам’янському районі відбувся груповий етап розіграшу Кубка отаманів Холодного Яру 2019 року з міні-футболу. Участь у змаганнях брали вісім команд, що були поділені на дві групи шляхом жеребкування. Матчі групи А відбувалися у селі Петровому, групи Б — у селі Дмитрівці.
Перший матч групи А ФК «Казарня»«Хлібодар» (Суботці) порадував своєю результативністю — 3:3. В іншому матчі туру «Промінь»«Титан» забитих м’ячів не було (0:0). У другому турі знову була зафіксована нульова нічия за участю богданівського «Променя» – цього разу у матчі з ФК «Казарня». А от у зустрічі з «Хлібодаром» рахунок відкрив «Титан». І знову «Хлібодар» зумів проявити характер, забивши двічі. Цього разу «Хлібодар» не дозволив супернику відповісти і втримав перевагу в один м’яч (2:1). У третьому турі завдяки швидкому м’ячу «Хлібодар» з рахунком 1:0 здолав богданівський «Промінь». В іншому матчі туру «Казарня» не мала проблем з «Титаном», здобувши розгромну перемогу з рахунком 6:1. Тож за підсумками змагань з групи А з першого місця до півфіналу вийшов «Хлібодар», з другого – ФК «Казарня».

У першому турі групи Б «Дмитрівка» впевнено перемогла «Кристал» з Володимирівки (3:0). Друга гра туру вийшла більш напруженою. У першому таймі команди обмінялися забитими м’ячами. Також на восьмій хвилині зі складу «Ниви» був вилучений Роман Жуган. Після перерви Олександру Постільняку вдалося забити переможний м’яч (2:1). У другому турі «Кристал» і «Маяк» не забили жодного м’яча на двох. У матчі «Дмитрівка» – «Нива» було ж забито чотири м’ячі — всі на рахунку команди з Цибулевого. У складі переможців хет-трик оформив Валентин Жуган. У третьому турі лідери групи ледь не зазнали поразок, програючи після першого тайму. «Нива» у протистоянні з «Кристалом» змогла зрівняти рахунок — 1:1. «Дмитрівка» після перерви забила три м’ячі і здобула вольову перемогу з рахунком 4:2. До півфіналу з цієї групи вийшли «Нива» та ФК «Дмитрівка».

30 березня у селі Дмитрівці відбудеться фінальний етап розіграшу Кубка отаманів Холодного Яру 2019 з міні-футболу. Початок о 10:00. У першому півфіналі зустрінуться «Хлібодар» та ФК «Дмитрівка», а у другому — «Казарня» з «Нивою». Потім будуть зіграні матчі за третє місце та фінал.

Андрій Шевчук
Визначилися півфіналісти Кубка отаманів Холодного Яру 2019
Визначилися півфіналісти Кубка отаманів Холодного Яру 2019

"ВК" у PDF