Новгородківський район
Спорт

У футзал грали наймолодші школярі

У футзал грали наймолодші школярі
16 березня в селі Верблюжці Новгородківського району за підтримки сільського голови Любові Кулик та голови Новгородківської районної федерації футболу Євгенія Захожого вперше провели турнір з міні-футболу серед дітей 2009-2010 років народження.
Учасниками цьогорічного турніру стали дві команди: Верблюзького НВК (тренер Михайло Прохонюк) та ДЮСШ «Колос» (тренер Євгеній Захожий). На відкритті до дітей звернулися офіційні гості та організатори змагань з теплими привітаннями та побажаннями щодо подальшого розвитку в спортивному напрямку. Після цього розпочалася головна подія — футбольний поєдинок. Два тайми по 20 хвилин пройшли в дружній, але по-спортивному конкуруючій атмосфері. Результатом гри було визнано дружню нічию.

Усі учасники були нагороджені грамотами та медалями від Новгородківської районної федерації футболу та солодкими подарунками від голови Верблюзької сільської ради Любові Кулик.

Проведення спортивної події планується щорічно серед наймолодших вікових груп навчальних закладів району та Новгородківської ДЮСШ «Колос».

"ВК" у PDF