---
Спорт

Турнір з футзалу в пам’ять Олексія Черноівана

Турнір з футзалу в пам’ять Олексія Черноівана
22 грудня у Кропивницькому серед ветеранів футболу (вікова категорія 35+) відбувся щорічний турнір пам’яті футболіста Олексія Черноівана. Команда «Друзі Черноівана» (м.Кропивницький, капітан Сергій Симогулов) змагалася зі спортсменами Новгородківського (капітан Євгеній Захожий) і Знам’янського районів (капітан Анатолій Головатенко).
Ігри проходили за коловою системою. Команда «Друзі Черноівана» у боротьбі з командою Новгородківського району завершила гру з результатом 4:2, гра Новгородківського та Знам’янського районів закінчилася з рахунком 9:5, «Друзі Черноівана» у боротьбі з командою Знам’янського району показали результат 5:2. За результатами змагань І місце посіли господарі змагань – команда «Друзі Черноівана». Спортсмени вже втретє виборюють кубок, тому в цьому році він назавжди залишається у команди. ІІ місце – команда Новгородківського району, ІІІ – команда Знам’янського району.

Під час нагородження виступили рідні та друзі футболіста, дякували за пам’ять про рідну їм людину та участь у змаганнях і вручили грошову винагороду усім командам-учасницям. Меценатом турніру став Ростислав Вакулик.

Колишній тренер Олексія Черноівана Вадим Даренко розповів, що молоде та енергійне життя обірвав тромб, коли хлопцеві було 26 років. У січні 2019 йому мало б виповнитися 36. Закінчив Олексій Кропивницьку футбольну школу «Зірка». Грав у командах «Зірка», «Зірка-2», «Ікар-Макбо» (м.Кропивницький), «Карпати-2» (м.Львів), «Зеніт» (м.Сант-Петербург), «Борисфен» (м.Бориспіль), «Рось» (м.Біла Церква). Був працьовитий спортсмен, серйозно ставився до тренувань. Олексія знали і поважали у спортивних колах. Щороку після змагань пам’ять футболіста друзі вшановують на кладовищі.

Альона Зозуля

"ВК" у PDF