Олександрівський район
Спорт

Легкоатлетичний крос виявив сильніших серед вихованців ДЮСШ

Легкоатлетичний крос виявив сильніших серед вихованців ДЮСШ
13 жовтня у сосновому борі села Бірки Олександрівського району відбулись змагання чемпіонату області з легкоатлетичного кросу серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Боротьбу за медалі вели 270 спортсменів з різних куточків Кіровоградщини.
На дистанції 800 метрів серед юнаків 2006 року народження і молодших чемпіоном став Віталій Єрмаков з Олександрівки. Друге місце виборов Сергій Лісніченко з Новомиргорода, а третє – Ігор Железний з Кропивницького. На дистанції 1000 метрів серед юнаків найкращий результат показав Олександр Касьян з Малої Виски. Другий результат у Ростислава Щербини з Олександрівки, а третій – Андрія Ткаченка з Малої Виски. 1500 метрів найшвидше підкорились Дмитру Петренку з Олександрівки. Другий і третій результат відповідно в Олександра Константинова з Новомиргорода і Ростислава Просяника з Олександрійського району.

У дівчат на 600 метрівці перемогла Євгенія Ткаченко з Гайворона. Другою фінішувала Вікторія Бондаренко з Олександрівки, а третьою – Алла Свідерська з Гайворону. На дистанції 800 метрів серед дівчат 2004-2005 років народження перше і третє місця у Марії Краськової та Галини Руденко з Олександрівки. Другою прийшла Мирослава Іваненко з Кропивницького. На дистанції 1000 метрів серед дівчат 2003 року народження і старших на першому і другому місці Віра Герун та Марія Лагно з Олександрівки. Третьою фінішувала Євгенія Сизько з Новомиргорода.

Переможці нагороджені медалями, дипломами і пам’ятними призами.
Легкоатлетичний крос виявив сильніших серед вихованців ДЮСШ

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF