---
Спорт

Три нагороди у загальному заліку Кубка області

Три нагороди у загальному заліку Кубка області
4 листопада, у Кропивницькому відбувся сьомий, заключний, етап Кубка Кіровоградської області зі спортивного орієнтування.
Участь у цих змаганнях взяли спортсмени з міста Кропивницький, Благовіщенського, Маловисківського, Добровеличківського, Світловосдького, Новгородківського і Знам’янського районів.

Знам’янський район на цих змаганнях представляли спортсмени з сіл Володимирівка (тренер Віталій Воровський) і Дмитрівка (тренер Володимир Дьячков). Сьогодні на останньому етапі у дисципліні Ч-14 Георгій Лісков (Володимирівка) посів перше місце. У дисципліні Д-10 Марія Болгаріна з Дмитрівки здобула третє місце. Дар’я Бабічева з Володимирівки в дисципліні Д-12 посіла третє місце.

Також сьогодні відбулося підбиття підсумків змагань за результатами всіх етапів Кубка Кіровоградської області зі спортивного орієнтування. Приємно, що троє спортсменів з Володимирівки (тренер Віталій Воровський) посіли призові місця. Вже другий рік поспіль Влада Кіслінська у загальному заліку Д-12 посіла перше місце. В цій же дисципліні Дар’я Бабічева здобула друге місце. Також у загальному заліку у дисципліні Ч-16 другим став Максим Хода.
Три нагороди у загальному заліку Кубка області

"ВК" у PDF