---
Спорт

«Юність» навчальний рік закінчила вдало

«Юність» навчальний рік закінчила вдало
З 22 по 25 червня у Скадовську Херсонської області відбувалися Всеукраїнські змагання з волейболу Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» «Хто ти, майбутній олімпійєць?»
На змагання прибули 10 команд юнаків та 14 команд дівчат з Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Херсонської, Хмельницької областей. Кіровоградську область представляли серед дівчат – збірна команда Новоархангельського району, серед юнаків – збірна команда Онуфріївського району – вихованці ДЮСШ «Юність» в Онуфріївському районі ВФСК «Колос». Капітан команди - Данило Маліцький, тренерка - Євгенія Ісмаїлова. У першому колі ігор збірна Онуфріївського району поборола команду Дніпропетровської та Хмельницької областей, вийшовши у своїй підгрупі на І місце. Далі за призові місця вступили у боротьбу найсильніші команди з кожної підгрупи. Юнацька команда Кіровоградської області, провівши низку ігор, посіла ІІІ місце та отримала кубок, грамоти й дипломи. Участь у змаганнях фінансувала центральна рада ВФСТ «Колос».

В останні весняні дні легкоатлети ДЮСШ «Юність» у загальному залікові на обласних змаганнях із загальнофізичної підготовки у Кропивницькому, на які приїхали до 200 учасників, посіли І місце. З 18 представників Онуфріївського району І місця вибороли Єлизавета Нікуліна (Успенське відділення) – біг на дистанції 1500 м, Микола Чепіль (Павлиське відділення) - кидок тенісного м’яча, він же посів ІІ місце у бігу на дистанції 1000 м, Єлизавета Шатоха (Камбурліївське відділення) - віджимання від підлоги (дівчина віджалася 56 раз!), Лала Коджоян (Павлиське відділення) – біг на дистанції 1000 м, ІІ місце у підтягуванні посів Іван Галенко (Павлиське відділення), ІІІ місце посів Влад Байдак (Онуфріївське відділення) - біг на дистанції 500 м.

Директорка ДЮСШ «Юність» Світлана Робота задоволена такими підсумками навчального року та повідомляє, що більшість вихованців школи 13 липня вирушать на відпочинок у табір в село Рибаківку Миколаївської області за новими силами для нових перемог.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF