Знам’янський район
Спорт

«Хлібодар» без очкових втрат

«Хлібодар» без очкових втрат
Відбулися матчі 7-го туру відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу сезону 2018 року.
16 червня у Дмитрівці зустрічалися дві команди групи лідерів — дмитрівський «Колос» та суботцівський «Хлібодар». У звітному матчі господарі знову не могли виставити оптимальний склад. Певні кадрові проблеми мав і «Хлібодар». У першому таймі матчу обидві команди мали по декілька моментів — Анатолій Волков пробив трішки вище дев’ятки воріт гостей, а в іншому епізоді Сергій Кущов не влучив по м’ячу, перебуваючи перед пустими воротами суперника. Після перерви більш вікова команда «Колос» фізично підсіла, чим сповна скористалася суботцівська команда. На 76-ій хвилині матчу після провалу правого флангу оборони господарів Роман Грушевський відкрив рахунок. А через сім хвилин Андрій Кравченко ударом зі штрафного подвоїв рахунок в зустрічі — 2:0. «Хлібодар» здобув шосту перемогу в шостому матчі змагань і став переможцем першого кола чемпіонату.

У битві аутсайдерів чемпіонату знам’янський «Локомотив» з рахунком 4:1 переміг трепівський «Маяк». До перерви матчу Борис Сафронов вивів вперед господарів. На 54-ій хвилині зустрічі Андрій Марущук подвоїв рахунок. Через вісім хвилин Борис Сафронов довів рахунок до розгромного. У подальшому команди ще обмінялися по одному результативному удару. Відзначимо, що у складі переможців хет-трик оформив Борис Сафронов.

«Буревісник» (Петрове) та «Буревісник» (Богданівка) жваво розпочали між собою матч. Олександр Зайцев прорвався по правому флангу оборони господарів і пробив вище воріт. З кутової позначки Єгор Грінкевич закрутив м’яч під перекладину воріт — Євген Розумяк зіграв надійно, переправивши «круглого» через перекладину. На 19-ій хвилині матчу подача зі штрафного у майданчик петрівчан завершилася взяттям воріт — Вадим Малий виявився найбільш розторопним і відкрив рахунок. До перерви богданівська команда мала змогу збільшувати рахунок, але натомість пропустила. Євген Наводничий не реалізував два моменти — в обох епізодах надійно зіграв голкіпер Максим Єськов. На 38-ій хвилині матчу Єгор Грінкевич зі штрафного пробив поруч з дев’яткою воріт. А через три хвилини Дениса Пономаря вивели один на один з голкіпером богданівців, і він впевнено переграв Євгена Розумяка — 1:1. На початку другого тайму матчу Євген Наводничий замикав на дальній штанзі воріт подачу з кутової позначки — голкіпер Максим Єськов виручив свою команду. Через хвилину він ногою парирував удар Ігоря Олійника. На шістдесятій хвилині Олександр Зайцев не реалізував вихід один на один з голкіпером — не вийшов удар у нападника богданівців. На 73-ій хвилині матчу Євген Наводничий головою результативно замкнув подачу Романа Дар’єва з кутової позначки — 1:2. А на 80-ій хвилині зустрічі Олександр Зайцев встановив остаточний рахунок 3:1 на користь богданівців, реалізувавши вихід один на один з голкіпером суперника. До завершення зустрічі міг збільшити рахунок Сергій Костін, але, замикаючи дальню штангу воріт, пробив вище.

У першому колі чемпіонату району залишилося зіграти один перенесений матч ІІІ туру «Нива» (Цибулеве) — «Буревісник» (Богданівка). Але вже зараз можна відзначити, що переможцем першого кола став «Хлібодар», другим — богданівський «Буревісник», третім — петрівський «Буревісник». Результат останнього матчу першого кола визначить очкову перевагу «Хлібодара» над богданівцями.

Андрій Шевчук
«Хлібодар» без очкових втрат
«Хлібодар» без очкових втрат

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF