Знам’янський район
Спорт

«Хлібодар» без очкових втрат

«Хлібодар» без очкових втрат
Відбулися матчі 7-го туру відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу сезону 2018 року.
16 червня у Дмитрівці зустрічалися дві команди групи лідерів — дмитрівський «Колос» та суботцівський «Хлібодар». У звітному матчі господарі знову не могли виставити оптимальний склад. Певні кадрові проблеми мав і «Хлібодар». У першому таймі матчу обидві команди мали по декілька моментів — Анатолій Волков пробив трішки вище дев’ятки воріт гостей, а в іншому епізоді Сергій Кущов не влучив по м’ячу, перебуваючи перед пустими воротами суперника. Після перерви більш вікова команда «Колос» фізично підсіла, чим сповна скористалася суботцівська команда. На 76-ій хвилині матчу після провалу правого флангу оборони господарів Роман Грушевський відкрив рахунок. А через сім хвилин Андрій Кравченко ударом зі штрафного подвоїв рахунок в зустрічі — 2:0. «Хлібодар» здобув шосту перемогу в шостому матчі змагань і став переможцем першого кола чемпіонату.

У битві аутсайдерів чемпіонату знам’янський «Локомотив» з рахунком 4:1 переміг трепівський «Маяк». До перерви матчу Борис Сафронов вивів вперед господарів. На 54-ій хвилині зустрічі Андрій Марущук подвоїв рахунок. Через вісім хвилин Борис Сафронов довів рахунок до розгромного. У подальшому команди ще обмінялися по одному результативному удару. Відзначимо, що у складі переможців хет-трик оформив Борис Сафронов.

«Буревісник» (Петрове) та «Буревісник» (Богданівка) жваво розпочали між собою матч. Олександр Зайцев прорвався по правому флангу оборони господарів і пробив вище воріт. З кутової позначки Єгор Грінкевич закрутив м’яч під перекладину воріт — Євген Розумяк зіграв надійно, переправивши «круглого» через перекладину. На 19-ій хвилині матчу подача зі штрафного у майданчик петрівчан завершилася взяттям воріт — Вадим Малий виявився найбільш розторопним і відкрив рахунок. До перерви богданівська команда мала змогу збільшувати рахунок, але натомість пропустила. Євген Наводничий не реалізував два моменти — в обох епізодах надійно зіграв голкіпер Максим Єськов. На 38-ій хвилині матчу Єгор Грінкевич зі штрафного пробив поруч з дев’яткою воріт. А через три хвилини Дениса Пономаря вивели один на один з голкіпером богданівців, і він впевнено переграв Євгена Розумяка — 1:1. На початку другого тайму матчу Євген Наводничий замикав на дальній штанзі воріт подачу з кутової позначки — голкіпер Максим Єськов виручив свою команду. Через хвилину він ногою парирував удар Ігоря Олійника. На шістдесятій хвилині Олександр Зайцев не реалізував вихід один на один з голкіпером — не вийшов удар у нападника богданівців. На 73-ій хвилині матчу Євген Наводничий головою результативно замкнув подачу Романа Дар’єва з кутової позначки — 1:2. А на 80-ій хвилині зустрічі Олександр Зайцев встановив остаточний рахунок 3:1 на користь богданівців, реалізувавши вихід один на один з голкіпером суперника. До завершення зустрічі міг збільшити рахунок Сергій Костін, але, замикаючи дальню штангу воріт, пробив вище.

У першому колі чемпіонату району залишилося зіграти один перенесений матч ІІІ туру «Нива» (Цибулеве) — «Буревісник» (Богданівка). Але вже зараз можна відзначити, що переможцем першого кола став «Хлібодар», другим — богданівський «Буревісник», третім — петрівський «Буревісник». Результат останнього матчу першого кола визначить очкову перевагу «Хлібодара» над богданівцями.

Андрій Шевчук
«Хлібодар» без очкових втрат
«Хлібодар» без очкових втрат

"ВК" у PDF