Олександрівський район
Спорт

Досягнення олександрівських самбістів

Досягнення олександрівських самбістів
Нещодавно в місті Києві відбулась першість України з бойового самбо. Олександрівські самбісти успішно виступили на цих змаганнях.
Чемпіонами України з бойового самбо стали Решетняк Максим та Писаренко Денис (2004 р.н.) відповідно Максим у ваговій категорії до 36 кг, Денис до 45 кг. Срібло виборов Яровий Єгор у віковій категорії 2008 р.н., бронзовим призером став Лебідь Олександр – 2002 р.н.

На Всеукраїнських турнірах також успішно виступають вихованці Олександра Шалька, а саме: переможцями ставали – Самокрайня Марина, Атамась Даниіл, Гридньов Анатолій, Гридньов Олексій, Фуркало Валентина, срібними призерами - Марфула Поліна, Шпильовий Микола, бронзу виборювали - Левенець Богдан, Бондаренко Богдан, Кваша Анастасія, Кваша Світлана, Румянцева Ліза, Кобзарь Оксана, Береза Юлія та Каторжанська Зехра.

Зборошенко Діана на чемпіонатах України до 18 та 21 року виборювала друге місце. На кубку України серед дорослих посіла третє місце виконавши норматив майстра спорту України. Також Діана приймала участь в міжнародних турнірах.

Нещодавно, враховуючи значні успіхи юних самбістів та дзюдоїстів, за сприяння голови райдержадміністрації Ольги Бороти та голови районної ради Григорія Гончаренка було придбано татамі за кошти районного бюджету (80,0 тис. грн..).

Днями керівництво району відвідали тренування юних спортсменів, поцікавилися проблемними питаннями, та пообіцяли сприяння у їх вирішенні, зокрема вирішити питання щодо нового приміщення для тренування.
Досягнення олександрівських самбістів

"ВК" у PDF