Онуфріївський район
Спорт

Дівчата попереду

Дівчата попереду
4-5 травня в місті Київ відбувся Чемпіонат України з кіокушинкай карате серед юнаків та дівчат молодшої вікової категорії, 2006-2007 та 2008-2009 років народження. Змагання зібрали 680 учасників з 19 областей України.
До збірної команди Кіровоградської області ввійшли і троє спортсменів від СК «Сайфа» - Корабльова Вероніка, Максименко Станіслав та Череп’яний Ростислав.

Перший на татамі захищав честь нашої команди Ростислав Череп’яний. Однак хлопцеві не вистачили спортивного досвіду для того, щоб здобути перемогу. Суперник був психологічно більш підготовленішим.

Максименко Станіслав у своєму першому поєдинку, продемонструвавши гарну техніку та сильне бажання перемогти, виграв у суперника з Львівської області. Другий бій хлопця був дуже складний: по-перше, противник був земляком з Олександрії, по-друге, бій тривав аж три додаткові хвилини, і лише за рішенням бригади суддів перемогу віддали олександрійцю.

І лише представниця прекрасної статті, яка представляла наш спортивний клуб, змогла здобути перемогу і привезти таку довгоочікувану нагороду. Корабльова Вероніка провела аж три поєдинка. І якщо суперниць з Львівської та Донецької областей вона змогла подолати, то , як і в Станіслава, олександрійка стала тим камнем, через який спіткнулася наша молода каратистка. Незважаючи на це, Вероніка привезла бронзову нагороду, з чим її сердечно і вітаємо.

Хочеться висловити слова найщирішої вдячності людям, які не стоять осторонь, допомагають у розвитку спорту в нашому районі і докладають всіх сил, що майбутнє покоління росло сильним і здоровим – це, власне, постійні спонсори нашого клубу: ТОВ «Верес» в особі Зубкова В., Терещенка О., а також батьки наших спортсменів.

Тренери клубу «Сайфа»

Дівчата попереду

"ВК" у PDF