Онуфріївський район
Спорт

Турнір з волейболу

Турнір з волейболу
3 березня в спортивному залі села Камбурліївка Онуфріївського району відбувся турнір з волейболу на приз Володимира Олександровича Кремси. За перемогу боролися три команди: камбурліївський «Темп», онуфріївський «Рубін», деріївський «Граніт». Перед початком змагань спортсменів привітали Камбурліївський сільський голова Сергій Крутько та дружина Володимира Кремси Світлана.
Вони розповіли присутнім про життєвий шлях Володимира Олександровича. Він народився 23 червня 1970 року. Закінчив місцеву школу, відслужив строкову службу в армії на Далекому Сході. Після армії повернувся в рідне село, працював інструктором по спорту. Зробив вагомий внесок у розвиток спорту в селі.

Після проведення жеребкування турнір розпочався. У першій грі зустрілися «Рубін» і «Граніт». Перемогла команда Деріївки з рахунком 2:1. У другому спортивному двобої команда райцентру поступилася місцевому «Темпу» з рахунком 0:2. У фінальній грі зустрілися «Темп» і «Граніт». Спортивна фортуна була на боці господарів, «Темп» переміг з рахунком 2:0.

Сергій Крутько вручив командам грамоти, а Світлана Кремса вручила команді-переможниці приз та подякувала організаторам та спортсменам за участь в турнірі.

Владислав Овчаренко
Турнір з волейболу
Турнір з волейболу
Турнір з волейболу

"ВК" у PDF