Новгородківський район
Спорт

Змагання з футзалу

Змагання з футзалу
25 лютого у приміщенні спортивного залу ПТУ №36 смт Новгородка відбулися змагання з футзалу серед організацій, підприємств, установ, ФСТ, сільських та селищної рад Новгородківського району.
Спортивний захід проводився відповідно до календаря спортивно-масових змагань районної організації ВФСТ «Колос» АПК України.
Участь у змаганнях взяли 7 команд: ФК «Фаворит» смт Новгородка, ФК «Верблюжка», ФК «Митрофанівка», ПТУ №36, НВК №2 (дві команди) та Новгородківська ДЮСШ, які після проведення жеребкування були розподілені на дві групи.

Після зіграних групових та півфінальних поєдинків в матчі за третє місце змагалися команди НВК №2 та ПТУ №36, остяння здобула перемогу з рахунком 3:1. Перше місце, вже традиційно, було розіграно між ФК «Фаворит» та ФК «Верблюжка». Після закінчення основного часу гри рахунок був зафіксований 1:1. У серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці команди Верблюжки.

Команди-призери були нагородженні грамотами відповідних ступенів. Велика подяка усім учасникам, які протягом осінньо-зимового періоду брали участь у змаганнях.
Змагання з футзалу
Змагання з футзалу
Змагання з футзалу
Змагання з футзалу

"ВК" у PDF