Знам’янський район
Спорт

Перемогли господарі

Перемогли господарі
У селі Богданівка відбулися змагання з волейболу серед чоловіків у залік 38-ої Знам’янської районної спартакіади серед фізкультурно-спортивних клубів сільських рад та колективів фізкультури району.
Участь взяли 5 команд, які зіграли по коловій системі. У матчі останнього туру «Богданівка-1»«Пантазіївка» визначався переможець змагань. Команди продемонстрували напружену непоступливу гру, в якій ініціатива переходили від однієї команди до іншої. У першій партії лідирували богданівці з рахунком 8:2, але поступилися з рахунком 23:25. У другій партії господарі вели в рахунку; потім суперник перехопив ініціативу — 15:16. Після чого богданівці вийшли вперед 21:17, але пантазіївці зуміли зрівняти рахунок — 21:21. І все ж у цій партії господарі виграли (25:22) і зрівнялися за партіями. У вирішальній партії господарі захопили ініціативу, яку втримали до завершення партії і загалом матчу — 15:9. То ж переможцями змагань стала команда «Богданівка-1». Друге та третє місця відповідно посіли команди з Пантазіївки та Трепівки. Четвертими стали волейболісти з Цибулевого, п’ятою була команда «Богданівка-2».

На церемонії закриття змагань команда-переможниця отримала кубок та золоті нагороди; волейболісти другої та третьої команд змагань отримали відповідно срібні та бронзові нагороди. Також були відзначені кращі гравець та тренер — Євген Наводничий і Олександр Закладний (відповідно обидва з команди «Богданівка-1»).

Змагання пройшли за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації (начальник В.Сидоренко) та районної організації ВФСТ «Колос» (голова С.Богун).



"ВК" у PDF