Онуфріївський район
Спорт

Зимова першість з волейболу серед чоловіків

Зимова першість з волейболу серед чоловіків
3 грудня у спортивному залі села Камбурліївка Онуфріївського району відбулася зимова першість району з волейболу серед чоловічих команд. У змаганнях взяли участь п’ять команд: «Чайка 1» та «Чайка 2» з Успенки, Онуфріївський «Рубін», «Метеор» Зибкове і місцевий «Темп».
Після проведення жеребкування команди були розподілені на дві підгрупи. Першими зіграли «Рубін» і «Чайка 2», де перемогла команда Онуфріївки з рахунком 2:0. Потім онуфріївчани зустрілися з найсильнішою командою району «Чайкою 1». Першу гру команди зіграли в нічию 1:1, а у вирішальному двобої перемогла «Чайка 1» з рахунком 2:1. Команда райцентру могла б зіграти краще, але деякі спортсмени нервували і не змогли зосередитися на грі.

У другій підгрупі місцевий «Темп» переміг зибківський «Метеор» з рахунком 2:0 і вийшов у фінал. У фінальній грі сильнішою виявилася команда з Успенки «Чайка 1», яка перемогла з рахунком 2:0. За бронзу боролися «Рубін» і «Метеор». Перемогла команда райцентру з рахунком 2:0.

Отож, за результатами змагань І місце — «Чайка 1» (на фото), ІІ — «Темп», ІІІ — «Рубін», які отримали нагороди від завідувача сектору молоді та спорту Онуфріївської райдержадміністрації Сергія Чауна.
Зимова першість з волейболу серед чоловіків
Зимова першість з волейболу серед чоловіків

"ВК" у PDF