---
Спорт

Зустріч нащадків козацької слави

Зустріч нащадків козацької слави
Уже не вперше на базі Несватківської філії відбулися спортивні змагання між учнями КЗ «Олександрівське НВО №2» «Козацькі забави», приурочені до річниця проголошення акту Злуки УНР і ЗУНР. Другий рік поспіль участь у змаганнях беруть команди Олександрівського НВК, Бірківської філії, Івангородської філії, Підлісненської філії та Несватківської філії.
Юні козаки та козачки змагалися з човникового бігу, стрибків у довжину з місця, стрибків із скакалкою та підтягування на перекладині.

І місце з човникового бігу зайняла команда Підлісненської філії, ІІ місце – команда Несватківської філії та ІІІ місце – команда Бірківської філії.

У стрибках у довжину з місця І місце зайняла команда Несватківської філії, ІІ місце – команда Олександрівського НВК та ІІІ місце – команда Бірківської філії.

У стрибках із скакалкою І місце зайняла команда Несватківської філії, ІІ місце – команда Бірківської філії та ІІІ місце – команда Олександрівського НВК.

У підтягуванні на перекладині І місце зайняла команда Олександрівського НВК, ІІ місце – команда Підлісненської філії та ІІІ місце – команда Івангородської філії.

За загальним результатом змагань І місце зайняла команда Несватківської філії, ІІ місце – команда Олександрівського НВК та ІІІ місце розділили між собою команди Бірківської та Підлісненської філій.

Ці змагання дали змогу зміцнити дружбу між дітьми, гартуванню козацького духу і тіла. Всі учасники заходу проявили себе гідними нащадками славних козаків.

О.О.Сергійчук
Зустріч нащадків козацької слави
Зустріч нащадків козацької слави
Зустріч нащадків козацької слави

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF