Знам’янський район
Спорт

Збірка «Футбольний сезон 2017 року у Знам’янському районі»

Збірка «Футбольний сезон 2017 року у Знам’янському районі»
На Знам’янщині оригінально було підбито підсумки футбольного сезону - видано збірку «Футбольний сезон 2017 року у Знам’янському районі». Її автором є головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації, кандидат педагогічних наук, Віктор Слюсаренко.
«2017 рік для шанувальників футболу у Знам’янському році був досить насиченим та порадував чималою кількістю цікавих змагань. Минає рік за роком. Хотілося, щоб ці миттєвості збереглися триваліший час. Це і стало метою створення даної збіркою, у якій зібрані статистичні дані перебігу змагань із футболу та футзалу, фото, враження представників команд-учасниць щодо Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу», - відзначив Віктор Слюсаренко.

Загалом у збірці подано матеріали щодо 12 турнірів: першість Знам’янського району з футзалу, кубок відкриття футбольного сезону-2017, Відкритий Чемпіонат району, кубок району з футболу, кубок пам’яті Сергія Коржа, кубок пам’яті Сергія Шпинюка, кубок пам’яті отаманів Холодного Яру, кубок Хлібодару-2017, турнір з міні-футболу до Дня Конституції, кубок пам’яті Олександра Кудрявцева, кубок закриття футбольного сезону-2017 та турнір до Дня працівників сільського господарства.

"ВК" у PDF