Новгородківський район
Спорт

Турнір до Всесвітнього дня футболу

Турнір до Всесвітнього дня футболу
У неділю, 10 листопада, на базі Новгородківського ПТУ № 36 відбувся турнір з футзалу з нагоди Всесвітнього дня футболу. Хоча раніше подібні турніри не проводились, спортсмени Новгородківського району із задоволенням взяли в ньому участь. Загалом на змагання прибуло 8 команд.
Представники футбольних колективів погодили проведення турніру за коловою системою. Після жеребкування команди розподілилися на дві групи. Перша група: Новгородківський НВК №2, Новгородка, Митрофанівка, Тарасівка-2. Друга група: Новгородківський НВК №1, Новгородківська ДЮСШ, Верблюжка, Тарасівка-1.

Після 12-ти групових матчів визначили пари команд, які зіграють у фінальних іграх за третє та перше місця. За бронзу боролися Митрофанівка та Верблюжка. З рахунком 4:1 перемогла Верблюжка.

У грі за перше місце зустрілися Новгородка і Тарасівка-1. Програючи у першій десятихвилинці 1:2, новгородківські футболісти (на фото) змогли вибороти перемогу – 4:2 та стали першими у турнірі.

Команди-призери та команда-переможець отримали грамоти і диплом відповідно. Грамоту кращого гравця змагань отримав Олексій Коваль (Верблюжка).

Хочеться відмітити, що вихованці Новгородківського ДЮСШ віком 11-12 років на чолі з тренером Євгенієм Захожим, грали на рівні дорослих. Юні футболісти стають гідною заміною досвідченим гравцям, переосмислюючи їх спортивні змагання і уміння.

Організатор змагань – голова районної федерації футболу Євгеній Захожий. Головний суддя – Андрій Чалий.

"ВК" у PDF