Знам’янський район
Спорт

Велоспортсмени з Мошорино вибороли 13 нагород у Кременчуці

Велоспортсмени з Мошорино вибороли 13 нагород у Кременчуці
4-5 листопада у Кременчуці (Полтавська область) відбулися Чемпіонат України з велоспорту у парній гонці, Всеукраїнські змагання у груповій гонці та четвертий етап Кубка України з велокросу.
На цих змаганнях успішно виступили вихованці відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (клуб «Рос Агро», с. Мошорине, тренер – Вадим Кива).

У змаганнях серед жінок Віра Борисюк посіла друге місце на Чемпіонаті України. Алла Марущук та Наталія Нечитайло стали бронзовими призерами Чемпіонату України.

На Всеукраїнських змаганнях велоспортмени з Мошориного завоювали три призові місця. У груповій гонці серед юнаків 2003/2004 років народження Олег Крижанівський фінішував третім. Ренат Григорян та Роман Чумаченко у груповій гонці серед юнаків 2007/2008 р.н. посіли відповідно перше та друге місця.

На четвертому етапі Кубка України Віра Борисюк і Алла Марущук здобули перші місця відповідно серед жінок та дівчат. Олег Крижанівський у змаганнях серед юнаків 2003/2004 р.н. завоював срібну нагороду, а на змаганнях 2007/2008 р.н. Роман Чумаченко та Ренат Григорян здобули відповідно золоту та срібну нагороди.

11-12 листопада в Олександрії відбудеться фінал Кубка України з велокросу.
Висловлюємо слова вдячності виконавчому директору ТОВ «Рос Агро» Петру Володимировичу Гетьманцю за фінансову допомогу на участь велоспортсменів з села Мошорине у змаганнях.

zn.kr-admin.gov.ua
Велоспортсмени з Мошорино вибороли 13 нагород у Кременчуці

"ВК" у PDF