Знам’янський район
Спорт

Хто зіграє у фіналі?

Хто зіграє у фіналі?
У Суботцях відбувся матч-відповідь півфіналу Кубка Знам’янського району з футболу «Хлібодар» (Суботці) — «Буревісник» (Богданівка).
Богданівцям вдалося забити швидкий м’яч. Олександр Зайцев з флангу прострілив, і м’яч пролетів мимо одного захисника, а голкіпер та інший захисник не порозумілися, і м’яч потрапив до Євгена Наводничого — Євгену залишалося на дальній штанзі переправити «круглого» у пусті ворота. Через 12 хвилин проти Дмитра Базаки порушили правила — Вадим Малий виконав подачу — і Денис Жадан ударом головою подвоїв рахунок. До перерви господарям вдалося відіграти один м’яч: Андрій Кравченко з 20 метрів потужно пробив у кут воріт.

У другому таймі матчу команди обмінялися забитими м’ячами. На 70-ій хвилині зустрічі нападник гостей Олександр Зайцев «обікрав» захисника суперника і виконав передачу на Євгена Наводничого, який забив свій другий м’яч у звітному матчі. Наприкінці матчу остаточний рахунок встановив Андрій Кравченко, який реалізував пенальті. Тож з рахунком 3:2 переміг богданівський «Буревісник». У першому матчі, нагадаємо, була зафіксована перемога «Хлібодару» — 1:0. Більша кількість забитих м’ячів на виїзді вивела богданівців до фіналу змагань.

Фінал Кубка району, у якому зустрінуться богданівський «Буревісник» та дмитрівський «Колос», відбудеться у селі Суботці 4 листопада.

"ВК" у PDF