Новгородківський район
Спорт

"Фаворит" - переможець Кубку

"Фаворит" - переможець Кубку
У суботу, 30 вересня, відбувся фінальний тур Кубка Новгородківського району з футболу. На районному стадіоні «Колос» зустрілися команди «Фаворит» і «Вершино-Кам’янка».
Традиційно дві найсильніші команди району розпочали гру із запеклої боротьби. Гострими моментами відзначалися як і «фаворитовці», так і «вершино-кам’янці», проте до середини першого тайму рахунок залишався «сухим». Все ж на двадцять п’ятій хвилині матчу Сергій Білоножко замкнув розрізну передачу Вадима Хижняка у нижній кут воріт, вивівши «Фаворит» вперед. До кінця тайму рахунок залишився незмінний – 1:0. Після перерви на 54-й хвилині ФК «Фаворит» зміг подвоїти рахунок, гол забив молодий гравець Андрій Чалий.

За 15 хвилин суперники все ж реалізували момент та наблизили результат матчу до нічийного, автором голу став Антон Зазіра. Здавалося, що до фінального свистка рахунок залишиться 2:1, проте на додатковому часі після помилкового виходу воротаря «Вершино-Кам’янки» до воріт «Фавориту» на кутовий удар, Андрій Чалий випередив усіх суперників та закотив м’яч у «пусті» ворота. Кубок - «Фавориту», 3:1 на користь господарів.

По завершенню гри, обидві команди отримали м’ячі від обласної федерації футболу, а за виконаний дубль Андрій Чалий відзначений грамотою кращого гравця. Перехідний Кубок Новгородківського району з футболу виборов «Фаворит» (Новгородка). Це вже другий кубок для команди у сезоні 2017 року, перший – Кубок голови Новгородківської райдержадміністрації.

На матчі був присутній ветеран футболу Кузьма Миколайович Троян. За ініціативи директора Новгородківської ДЮСШ «Колос» Євгенія Захожого, Кузьма Миколайович отримав подяку від обласної федерації футболу. Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк привітав учасників змагань та глядачів із завершенням кубкових поєдинків і також вручив подяку ветерану футболу від голови Новгородківської РДА і голови районної ради за вагомий внесок у розвиток спорту і пропаганду здорового способу життя.

Проведення закриття футбольного сезону 2017 року заплановано на 21 жовтня у селі Верблюжці Новгородківського району.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF