Знам’янський район
Спорт

Богданівський «Буревісник» - чемпіон Знам'янського району

Відбулися два матчі 17-го туру Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2017 року.
У першому матчі у Богданівці петрівський «Буревісник» після першого тайму вів у рахунку 2:0, але не зумів втримати перевагу. Андрій Кравченко і Олександр Степаненко протягом чотирьох хвилини зрівняли рахунок. Згодом петрівчани знову вийшли вперед, але наприкінці ударом головою остаточний рахунок 3:3 встановив Олексій Чеботарьов. Втрата двох очок погіршила шанси петрівчан у боротьбі зі «Стартом» за бронзові нагороди.

А у Дмитрівці місцевий «Колос» зазнав поразки від цибулівської «Ниви». Провальною для господарів була перша половина зустрічі, коли «Нива» забила аж три «сухих» м’ячі. Другий тайм матчу був багатий на не реалізовані моменти. Наприкінці зустрічі Вадиму Воловику вдалося забити м’яч престижу, але він «Колос» не порадував. Поразка у цьому матчі позбавила шансів «Колоса» на золоті нагороди Чемпіонату. За тур до фінішу чемпіоном Знам’янського району став богданівський «Буревісник».

«Буревісник» (Петрове) - «Хлібодар» (Суботці) - 3:3 (0:2) (Пономар, 14; Солодов, 33, 68 - Кравченко, 53; Степаненко, 57; Чеботарьов, 89)
«Колос» (Дмитрівка) - «Нива» (Цибулеве) - 1:3 (0:3) (Воловик, 90 - Твердоух, 17, 37; Жуган В., 22)

fcburevisnyk.com

"ВК" у PDF