---
Спорт

Богданівці виграли Кубок Коржа

Богданівці виграли Кубок Коржа
У Дмитрівці (Знам’янський район) фінальним матчем завершився розіграш Кубка пам’яті екс-гравця «Буревісника» Сергія Коржа.
У змаганнях брали участь шість команд, які за кубковою системою визначили фіналістів. До фіналу вийшли богданівський «Буревісник» і цибулівська «Нива». Початок вирішального матчу змагань був повністю за богданівцями, які до 10-ої хвилини зуміли забити аж два м’ячі. Авторами голів стали Олександр Зайцев і Денис Жадан. У подальшому було чимало боротьби. Кілька моментів «Буревісник» не реалізував. На старті другого тайму матчу Олександр Зайцев ударом з гострого кута забив третій м’яч у ворота суперника. Надалі рахунок не зазнав змін. Матч завершився з рахунком 3:0 на користь богданівців, які завоювали Кубок Коржа.

На церемонії нагородження переможець та фіналіст змагань з рук головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктора Слюсаренка та голови районної організації ВСФТ «Колос» Сергія Богуна отримали відповідні нагороди та грамоти. Відзначимо, фінансову допомогу надав Ростислав Вакулик, який щорічно опікується розіграшем Кубка пам’яті екс-гравця «Буревісника» Сергія Коржа.

"ВК" у PDF