Знам’янський район
Спорт

Дві зустрічі лідерів

Знам’янського району з футболу серед аматорських команд 2017 року.
У звітному турі було дві зустрічі лідерів, які пройшли у Дмитрівці. Спочатку «Старт» грав з богданівським «Буревісником», а відразу по завершенню цього матчу «Колос» приймав «Буревісник» з Петрового. У обох цих матчах було зафіксовано однаковий рахунок 2:0 — перемоги здобули богданівці та дмитрівчани. Богданівська команда зусиллями Олександра Зайцева забила швидкий м’яч ще на восьмій хвилині. У подальшому Олександр Зайцев мав ще кілька стовідсоткових моментів, але ними не скористався. А після перерви Денис Жадан подвоїв рахунок. У іншій зустрічі Роман Андрієнко оформив дубль чудовими ударами з далекої відстані. У першому епізоді з тридцяти метрів поцілив у кут воріт, а на 80-ій хвилині наважився на удар з центру поля — голкіпер петрівчан помилився, пропустивши курйозний м’яч між ніг.

Хет-трик Валентина Александрова допоміг «Локомотиву» здобути перемогу над «Темпом» з Олександрівського району (3:2). Зазначимо, що переможний м’яч Валентин Александров забив наприкінці зустрічі, коли гості грали у меншості у зв’язку з вилученням Ростислава Суржка на 85-ій хвилині зустрічі.

У Диківці глядачі побачили аж 11 забитих м’ячів — місцева «Дружба» зазнала розгрому від «Ниви» (2:9). У першій половині зустрічі господарі зуміли 26 хвилин втримувати свої ворота «сухими», а потім оборона «почала давати збій». Як наслідок — до перерви у ворота «Дружби» влетіло чотири м’ячі. Після перерви забивали не лише гості. Другий тайм звітного матчу став бенефісом нападника «Ниви» Антона Оганесова, який забив аж 5 мячів.

Ще один матч 13 туру чемпіонату «Дніпро» (Стецівка) «Хлібодар» (Суботці) відбудеться 24 серпня у селі Дмитрівка. Початок о 15:00. А перед цим матчем на цьому ж футбольному полі пройде фінал Кубка пам’яті Сергія Коржа, у якому зустрінуться богданівський «Буревісник» та цибулівська «Нива».

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF