---
Спорт

Бійці з Кіровоградщини вдало виступили на чемпіонатах світу та Європи

Бійці з Кіровоградщини вдало виступили на чемпіонатах світу та Європи
Колекція медалей бійців нашої області поповнилася нагородами чемпіонату світу з бойового джиу-джитсу та чемпіонату Європи з бойового самбо, що завершилися 29 липня у хорватському місті Спліт. Після їх проведення на Кіровоградщині стало більше на чотирьох майстрів спорту та двох майстрів спорту України міжнародного класу.
На чемпіонаті світу з бойового джиу-джитсу наші земляки здобули шість нагород, із яких три — найвищого ґатунку.

Золотим медалістом серед чоловіків став знам’янчанин із клубу «Pit-Fighter» Владислав Ільїн (92 кг). Найвищі нагороди серед молоді вибороли кропивничани з клубу «Tiger» Богдан Прозоров (65 кг), Данило Джемига (60 кг) та знам’янчанин Михайло Сайфудінов (75 кг).
У чоловічому заліку лише у фіналі поступився вихованец клубу «Tiger» Роман Майнич (76 кг), ставши срібним призером.
Богдан Прозоров до золота молодіжної першості у вазі до 69 кг додав бронзу, завойовану в чоловічих поєдинках.

Солідно представили нашу область вихованці знам’янського клубу «Pit-Fighter» та Кропивницького «Tiger» і на чемпіонаті Європи з бойового самбо.

Звання чемпіонів континенту вибороли знамянчани Владислав Ільїн (90 кг) в чоловічому заліку та Михайло Сайфудінов (74 кг) серед молоді.

Третє золото приніс Владислав Могильний (57 кг) із обласного центру. Віце-чемпіонами серед молоді стали троє кропивничан — Богдан Прозоров (68кг), Віталій Шишмарьов (74 кг) та Данило Джемига (57 кг).

Двома бронзами поповними свої медальні колекції чоловіки Роман Майнич (74 кг) та Андрій Турчин (74 кг) з клубу «Tiger».

«Наші хлопці показали високий рівень підготовки і гідно відстояли честь нашої країни. Величезне дякую всім, хто вірив у наші перемоги та допоміг команді взяти участь у змаганнях, а також окрема подяка управлінню освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації», — зазначив голова обласної федерації бойового джиу-джитсу та бойового самбо В’ячеслав Шульга.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF