Знам’янський район
Спорт

Три розгромні перемоги

Відбулися три матчі 11-го туру Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2017 року.
У Дмитрівці «Дніпро» (Черкаський район) з рахунком 3:6 поступився «Ниві» (Цибулеве). У складі переможців хет-трик на свій рахунок записав нападник гостей Сергій Білоголовий. Поразка опустила «Дніпро» на передостаннє місце у турнірній таблиці чемпіонату.
У Суботцях місцевий «Хлібодар» святкував розгромну перемогу над «Темпом» (Олександрівський район) — 5:1. У цьому матчі був забитий один з найшвидших м’ячів чемпіонату (на 26 секунді) – новачок «Хлібодара» Антон Хлистов дальнім ударом поцілив під перекладину воріт «Темпу». Через 12 хвилин Олександр Степаненко подвоїв рахунок. До перерви гості один м’яч відіграли. При рахунку 2:1 «Темп» мав кілька можливостей зрівняти рахунок, але не скористався ними. А у другому таймі зустрічі господарі довели рахунок до розгромного.
У Богданівці відбувся матч «Буревісник» (Петрове) — «Буревісник» (Богданівка). На 31-ій хвилині матчу богданівці відкрили рахунок: Костянтин Самаіл зі штрафного пробив під стінкою футболістів суперника, що підстрибнули. А через вісім хвилин Євген Наводничий реалізував «побачення» з голкіпером петрівчан — 2:0. До перерви «Буревісник» (Петрове) міг один м’яч відіграти: після удару Ігоря Паненка зі штрафного голкіпер Євген Розумяк перевів м’яч у штангу воріт. У другому таймі матчу у ворота «Буревісника» (Петрове) влетіло ще два м’ячі. Спершу номінальні господарі порушили правила у власному штрафному майданчику. Костянтин Самаіл з «точки» переграв Володимира Домбровського. Через кілька хвилин у ворота петрівчан призначено було ще одне пенальті за гру рукою захисника. Костянтин Самаіл цього разу поцілив у штангу воріт. Але вже через хвилину він оформив хет-трик, реалізувавши вихід один на один з голкіпером. З рахунком 4:0 богданівський «Буревісник» святкував перемогу.
Матчі «Локомотив» (Знам’янка) — «Старт» (Іванківці) і «Дружба» (Диківка) — «Колос» (Дмитрівка) перенесено на 10 вересня. Наступний тур чемпіонату району відбудеться 12-13 серпня.

"ВК" у PDF