Знам’янський район
Спорт

Успіхи велоспортсменок з Мошориного

Успіхи велоспортсменок з Мошориного
У Первомайську 4-6-го серпня відбулися Чемпіонат України з велоспорту у парній гонці, другий тур чемпіонату України у гонці «Критеріум» та Всеукраїнські змагання (групова гонка) пам’яті Заслуженого тренера України Віктора Васильовича Тофана.
Успішно на цих змаганнях виступили вихованки відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (клуб «Рос Агро», с. Мошорине, тренер Вадим Кива). У перший день змагань Софія Шевченко стала чемпіонкою України серед дівчат (2001/2002 років народження). Алла Марущук у парній гонці серед молодших дівчат (2003/2004 років народження) стала бронзовою призеркою Чемпіонату України.

Софія Шевченко та Алла Марущук на другому турі у гонці критеріум посіли відповідно перше та друге місця. За сумою двох турів (у Первомайську і Хмельницьку) Софія та Алла стали срібними призерками Чемпіонату України у своїх вікових категоріях.
На Всеукраїнських змаганнях у груповій гонці Алла Марущук та Софія Шевченко посіли відповідно перше та третє місця у своїх вікових групах.

У Знам’янці до Дня міста 4-6 серпня відбулися Всеукраїнські змагання з велоспорту. У перший день змагань вихованка відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (клуб «Рос Агро», с. Мошорине, перший тренер Вадим Кива) Віра Борисюк виграла індивідуальну гонку на час.
Успіхи велоспортсменок з Мошориного

"ВК" у PDF