Новгородківський район
Спорт

Кубок Новгородківського району з футболу чекає на свого переможця

Кубок Новгородківського району з футболу чекає на свого переможця
29 липня у Новгородці відбулася півфінальна частина Кубка Новгородківського району з футболу, у якому загалом беруть участь 5 команд. Новгородківський «Фаворит» тепло приймав на стадіоні «Колос» щирих любителів футболу і своїх суперників — чечеліївський «Патріот».
Гра обіцяла бути цікавою ще до її початку, адже результат єдиної зустрічі цих команд у нинішньому сезоні був непередбачуваним — 6:3 на користь «Патріота». Перший тайм підтвердив сподівання вболівальників та був наповнений небезпечними ударами і високою інтенсивністю. Вже на 29-й хвилині матчу потужним ударом у ближній кут воріт рахунок відкрив Ігор Куценко («Фаворит»). Подвоїв рахунок Андрій Чалий, вдало виконавши 11-метровий, призначений арбітром за попадання м’яча в руку суперника. До кінця тайму моменти мав і чечеліївський «Патріот», проте на перерву гравці пішли з рахунком 2:0 на користь господарів.

Друга половина матчу розпочалася не менш агресивно та насичено, як результат — дві жовті картки: Андрій Чалий («Фаворит), Андрій Ткаченко («Патріот»). На 72-й хвилині Денис Оськін вдало замкнув розрізну передачу від партнера по команді Миколи Застьоби і збільшив відрив до 3-х м’ячів. Не зважаючи на це, «Патріот» не опустив руки та продовжував атакувати ворота господарів. За 10 хвилин до фінального свистка зі штрафного забив Андрій Ткаченко — 3:1. До кінця гри чечеліївські спортсмени мали ще декілька гострих моментів, проте гра воротаря «Фавориту» Геннадія Цури не дала шансів на гол. Кінцевий рахунок матчу — 3:1 на користь команди Новгородка «Фаворит», а це значить, що 30 вересня вона боротиметься за головний кубок району проти спортсменів з Вершино-Кам’янки.

5 серпня розпочнеться друге коло чемпіонату Новгородківського району з футболу. Що цікаво, цієї суботи «Фаворит» знову прийматиме «Патріот». Запрошуємо вболівальників о 18:00 відвідати матч, який проходитиме на стадіоні «Колос» у Новгородці.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF