Знам’янський район
Спорт

Стартувало друге коло

Розпочалося друге коло відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд 2017 року.
У селі Дмитрівка відбулися два матчі, які завершилися з однаковим рахунком 7:1. Завдяки чотирьом голам новобранця Євгенія Фрітче іванковецький «Старт» завдав нищівної поразки диківській «Дружбі». «Хлібодар» із Суботців був розгромлений дмитрівським «Колосом»: гості грали у меншості із 36-ої хвилини матчу. У складі переможців хет-трик оформив Вадим Воловик.

У Богданівці місцевий «Буревісник» зустрічався з «Нивою». Команда з Цибулевого під час перерви чемпіонату підсилила свій склад шістьома футболістами. Але їм складно було знайти заміну Ярославу Поплавці, який залишив «Ниву» і перейшов до професійного клубу СК «Дніпро-1» (Ярослав успішно дебютував за дніпровський клуб в Другій професійній лізі України, забивши у чотирьох матчах три м’ячі). Богданівцям вдалося забити швидкий м’яч на 11-ій хвилині матчу. Перед перервою команди обмінялися результативними діями. А на 80-ій хвилині зустрічі після автоголу був встановлений остаточний рахунок 3:1 на користь «Буревісника».

У Єлизаветградці (Олександрівський район) місцевий «Темп» переміг «Дніпро» (Стецівка, Чигиринський район): по ходу другого тайму господарі вели в рахунку 4:1, але супернику вдалося скоротити до мінімуму — 5:4. У переможців хет-трик на рахунку нападника Романа Верзіліна. На матч проти петрівського «Буревісника» не з’явився знам’янський «Локомотив». Відзначимо, у разі ще одного невиїзду команда «Локомотив» буде знята зі змагань, і у подальших матчах другого кола їй будуть зараховані технічні поразки з рахунком 0:3.

5-6 серпня відбудуться чотири матчі 11-го туру відкритого чемпіонату Знам’янського району. Матч «Локомотив» — «Старт» перенесений на 10 вересня.

"ВК" у PDF