Знам’янський район
Спорт

Успіхи велоспортсменів з Мошориного

Успіхи велоспортсменів з Мошориного
Знову на Всеукраїнських змаганнях вихованці відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (клуб «Рос Агро», с. Мошорине, тренер — Вадим Кива) здобули нагороди.
На чемпіонаті України з велоспорту у багатоденній гонці серед юніорів у Львові Олександр Шевченко здобув срібну нагороду, поступившись першому місцю лише чотири секунди.

На чемпіонаті України з треку з олімпійських та не олімпійських видів Софія Шевченко здобула 7 нагород — 5 золотих та 2 срібні.
7-9 липня у місті Переяслав-Хмельницький (Київська область) Всеукраїнські пошукові сільські змагання з велоспорту на шосе «Хто ти, майбутній олімпієць?» У складі збірної Кіровоградської області успішно виступили спортсменки з Мошориного. Алла Марущук стала абсолютною переможницею, вигравши всі три золоті нагороди — в індивідуальній гонці на час, гонці «Критеріум» та груповій гонці. Наталія Нечитайло здобула три бронзові нагороди. Збірна Кіровоградської області, маючи у своєму активі 9 нагород (окрім шести нагород спортсменок з Мошориного три срібні медалі завоювала кропивничанка Ангеліна Філєва), впевнено посіла загальнокомандне перше місце. Друге та третє місце відповідно посіли Миколаївська та Вінницька області. Усім переможцям та призерам були вручені медалі, дипломи та
пам’ятні призи, а переможцям та призерам в командних змаганнях — кубки.

Змагання проходили під егідою Національного олімпійського комітету та ВФСТ «Колос» АПК України.
Успіхи велоспортсменів з Мошориного
Успіхи велоспортсменів з Мошориного

"ВК" у PDF